Partnere

Malerbua AS

Malerbua AS ble etablert i 1972, og butikken i Tvedtsenteret på Forus er en av distriktets største interiørbutikker. Her finner du all den ekspertise du trenger for å realisere dine interiør-idèer.

Arena Service Team

Arena Service Team er leverandør av messevegger, tepper, møbler, dekor, audiovisuelt utstyr og belysning. Uansett hvor i landet du befinner deg, tilbyr vi profesjonell håndtering av alt det praktiske rundt ditt arrangement, og fungerer som servicekontor for dine utstillere. Enklere for deg som arrangør, og kortere monteringstid i dine lokaler!

Stavanger Forum

Stavanger Forum er et av Norges største konferansesenter og utstillingsområde. Vi har moderne og fleksible lokaler, velegnet for både små og store møter, konferanser, utstillinger, konserter og banketter.

X Meeting Point

Historisk sett har X Meeting Point huset mange av de største messene og eventene i Norge, så som fag-, bransje- og kjedemesser, boligmesser, hyttemesser, bilmesser, og flere. Fleksibiliteten og serviceinnstillingen i X-universet gjør at også mindre messer og arrangementer kommer til sin rett.

Macsimum

Macsimum Event er spesialister på planlegging, profilering og gjennomføring av events og fagkonferanser. Alt fra mindre internsamlinger til arrangement med flere tusen deltakere. Hovedfokus er faglige events, men de bistår også til events av mer sosial karakter. Aller best liker de en kombinasjon av disse to. Av større fagkonferanser i Macsimum regi nevnes blant annet JavaZone, NDC og NIC.

Bergen Expo

Bergen Expo AS er total utstyrsleverandør til messer og arrangementer på vestlandet. Selskapet er en samarbeidsorganisasjon eid og drevet av Teppe og møbelutleie AS, Bodoni AS og Arrangement Tjenester AS

Vi støtter: